Najaarsevent ‘LEF LOONT!’ – 31 oktober 2019

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen was nog nooit zo actueel als nu. Verschillende onderzoeken tonen de voordelen aan dat inclusief werkgeverschap en circulair ondernemen financieel voordeel opleveren, het een boost geeft aan de reputatie van het bedrijf en medewerkers ervaren meer werkgeluk bij deze organisaties.

Maar er zijn ook belemmeringen. Bijvoorbeeld hoe bepaal je wanneer je start? En waarmee?

Op donderdag 31 oktober nam het Sociaal Economisch Netwerk u mee langs de thema’s inclusief werkgeverschap en circulair ondernemen. In een gevarieerd programma met onder andere Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland), Job Cohen (bestuursvoorzitter Cedris en oud-burgemeester van Amsterdam) en Rob van Arnhem (Luitenant-Kolonel en Categoriemanager Bedrijfskleding Rijksoverheid) deelden zij de dilemma’s in hun werkgebieden en kennen als geen ander de actualiteiten èn de mooiste kansen.

MVO Trofee

Daarnaast was 31 oktober dé dag van de finale van de MVO Trofee 2019. Eén organisatie uit Maassluis, Vlaardingen of Schiedam maakte kans op deze regionale hoofdprijs. Tijdens die dag bepaalden de bezoekers van het inspirerende najaarsevent, de winnaar van de MVO Trofee 2019 is Blozo uit Vlaardingen.

Locatie: Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen