Een sociaal kerstpakket: shoppen met impact

1-12-2020 | SHOPPEN MET IMPACT

Er zijn zoveel prachtige ondernemers die zich dagelijks met veel passie inzetten voor een betere wereld. Ook in onze regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De aankomende feestdagen zijn een mooie gelegenheid om uw medewerkers te verrassen met een waardevol sint- of kerstgeschenk. Uw inkoop-euro kan heel veel betekenen voor een mooiere maatschappij!

Dit bracht ons op het idee om mooie producten die gemaakt worden in of door ondernemers in de MVS-regio te bundelen en voor het voetlicht te brengen. Onderstaande organisaties maken producten die minimaal bijdragen aan twee SDG’s. Dit verdient extra promotie.

Bonte Zebra

Lunchroom de Bonte Zebra is een unieke lunchroom in Vlaardingen. Het unieke personeel serveert dagelijks de heerlijkste lunchgerechten, taarten en koeken.  En die lekkernijen zijn nu ook eenvoudig te bestellen om cadeau te doen met de feestdagen. Het assortiment met cadeau-pakketten is nu al te bekijken op facebook en op de internetsite.

Uitdeelfruit

Tijdens de feestdagen hoort u te genieten. En dat mag net even anders. Dus dachten Tony Chocolonely en Deelfruit: dat gaan we samen doen. Deelfruit levert voor werkgevers landelijk en altijd vers. Gezond én feestelijk. In een mooie doos of tas. Stel op www.uitdeelfruit.nl  uw geschenk samen en verras uw medewerkers of relaties.

Pineut

Zelf maken is altijd leuk. En Pineut maakt het ook nog eens heel simpel. Maak jouw drankje of lekkernij in een handomdraai. Even geduld en geniet! Op zoek naar een origineel cadeau? Als relatiegeschenk, kerstpakket of gewoon zomaar? Zoek niet verder en geef de gelukkige ontvanger(s) gewoon een overheerlijk Pineut cadeaupakket. Uw cadeautje wordt op en top feestelijk aangekleed én u heeft de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje aan het cadeau toe te voegen. Eenvoudig te bestellen via de webshop!

Sococo

Bij Sococo worden iedere dag opnieuw bewuste keuzes gemaakt voor mens, natuur en milieu.

  • Sococo gaat rechtstreeks naar de koffieboer en betaalt een eerlijke prijs voor de beste 100% Premium Single Origin Arabica
  • Sococo zoekt naar de minst belastende manier voor het transport
  • De koffie wordt Nederland gebrand en verpakt.
  • Binnen de keten krijgt iedereen de kans om te werken en zich te ontwikkelen

Fijne kerstgeschenken vindt u in de webshop. Heerlijke koffie (ook composteerbare koffiecups), unieke koffiekopjes of de tas van gerecyclede jute koffiezakken cadeau. Een (h)eerlijk cadeau voor de feestdagen.

BeeSerious

Wereldwijd is er een zorgwekkend verhoogde bijensterfte. Daar kunnen verschillende oorzaken voor worden aangewezen, maar de meest verwoestende daarvan is de Varroamijt. Een piepkleine parasiet die zich voortplant in het ‘broed’ van honingbijen. Bijen zijn nodig in ons ecosysteem. Wanneer er niet genoeg bijen zijn om onze gewassen te kunnen bestuiven, zullen er soorten uitsterven. Een verschraling van onze natuur en zelfs voedselschaarste kunnen het gevolg zijn.

BeeSerious zet zich daar serieus voor in. En u kunt daarbij helpen, door hun heerlijke honing, mede (wijn uit honing) en honingbrandewijn (Bee-brandy)  te kopen. Terwijl u geniet van die pure producten, draagt u bij aan een beter ecosysteem! Het totale assortiment is te bekijken op de internetsite van Serious Bee.