Najaarsevent LEF LOONT! – 29 oktober 2020

THEMA: “Geen jongere onnodig langs de kant!”

In de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn er relatief veel jongeren (jonger dan 26 jaar) die niet volwaardig meedoen in de maatschappij. Die jongeren gaan niet naar school of hebben geen werk. Hoe bieden wij die vroegtijdig schoolverlaters, zorgmijders, jongeren met een detentieverleden, jongeren met verslavingsproblematiek en jongeren zonder startkwalificatie een perspectief op de arbeidsmarkt? En hoe brengen we vraag en aanbod dichter bij elkaar?

SAVE THE DATE! – Donderdag 29 oktober 2020

Tijdens deze middag delen sprekers de dilemma’s in hun werkgebieden en kennen als geen ander de actualiteiten èn de mooiste kansen rondom jongeren.

Daarnaast vindt de finale van de MVO Trofee 2020 plaats. Eén organisatie uit Maassluis, Vlaardingen of Schiedam maakt kans op deze regionale hoofdprijs. Als bezoeker brengt u deze middag uw stem uit  voor de favoriete finalist, die ervandoor gaat met de titel MVO-organisatie 2020 MVS.

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van het programma. Blijf op de hoogte via social media en meld u aan voor de nieuwsbrief.